Kärleks bloggen

En blogg om kärleken till livet och alla människor runt omkring oss. En blogg om det fina som finns i alla människor.

söndag, oktober 29, 2006

"Quiet" weekend

Hej min små kullingar!

I fredags var Kristines kompis Mat från Darby här och hälsade på. Vi tog hans bil till Sainsbury, där jag förövrigt har sökt jobb, och handlade massa gott till kvällen. Det blev tacos, vin och chokladglass till efterrätt.
Kvällen var trevlig vi gick ut i Headingly, ett område utanför stan där det finns massa pubar. Där träffade vi upp Steve och hans vänner.
Steve är också en gammal kompis till Kristine, så det blev väl någon form av svartsjukedrama där. Steve och Krisrtine har varit mer än vänner om man säger så, så Mat kände sig bara i vägen. Plötsligt trillar Karin in på stället också.
Karin är en svensk tjej som vi träffade på ett café. Hon hörde att vi snackade svenska så hon blev överförtjust och undrade om vi ville träffa henne någon dag, som vi självklart ville.
Senare kom också norska Kristine och hennes pojvän Frode, så vi var väl tillslut ca 15 personer.

Mycket trevligt. Kvällen slutade med efterfest hos oss, som jag dock inte alls var sugen på. Vid 3-tiden började Sara röra på sig och sa att det var dags för lite sömn.
Jag såg ju självklart min chans och sa att jag också ville sova. Ray vägrade och släppa iväg mig men när han va på toa smet jag in i mitt rum. 3 sekunder senare stog han och bankade på min dörr. Släpp in mig, släpp in mig för faaan!
Han lyckade väcka Shandana och hennes pojkvän, som inte var glad. Så nu får jag gå runt med svansen mellan benen och skämmas...
Jag blev också arg på Ray, så jag smällde igen dörren mitt i ansiktet på honom, och bad honom och dra åt ..... Vilket jag bad om ursäkt för dagen efter, men han förtänar det lite ändå, så full och jobbig som han var. Så förtillfället är vi väl knappt kompisar...


Lördagens kvällen blev också relativt lungn för min del. Var på fest hos ett par danskar, Lasse och Anka som är Saras kompisar. Det var massa folk från walkingklubben där. Sara blev förvånandsvärt full och började hångla med en kille i soffan, inte en vanlig scen kan jag lova. Lasse envisades att bjuda mig på "mojitos" fast jag egentligen inte hade tänkt att dricka.
Vid 12-tiden åkte vi in till stan och gick på "Revolution". Jag försökte få tag på Kristine, men inget svar. Fick senare reda på att hon mådde dåligt och hade däckat däckat hemma.
Så med ingen av mina vapendragare vid min sida (Sara stannade kvar i huset) och med tanke på att jag ville ha en lugn kväll bestämde jag mig för att sluta dricka för kvällen. Hör och häpna!
Det gick väl så där för Will envisades med att köpa shots till oss alla.
Lasse hade nog fått isig lite förmycket för han försökte sig på någon dålig form av raggningsteknik. Den gick ut på att han tog sin halloween häxhatt och försökte fånga in mig i den och sen agressivt kyssa mig. Det gick inget vidare bra för honom kan jag berätta.
Jag vet en som kommer att ha ågren idag i alla fall, haha.


Måste bara berätta om en konstig episod som hände här om dagen. Jag och Kristine var och käkade wraps på en restaurang. Vid bordet brevid oss sitter ett par som verkar ha någon form av disskusion på gång. Efter ett tag reser sig paret och går därifrån. När kvinnan gått ner för trapporna vänder sig mannen om. Han tar en disktrasa från ett bord och torkar sig i helt febrilt i ansiktet samtidigt som han stirrar på alla som sitter på övervåningen. Jag tror knappt mina ögon, inte heller dom två tjejerna som sitter bredvid oss. Ja, ja vad som man säga, han kanske trodde det va en våtservett, vem vet... Vi fick ett ordentligt garv i alla fall.


Saknar er alla mina små kullingar....
Idag hade jag gärna varit hemma, kanske gått och fikat eller åkt hem till mor och far och blivit lite ompysslad men, men det får bli till jul!


Puss puss